Sønderhobal på Operaen #3

Sønderhobal på Operaen #3

Lørdag den 14. februar danner Christianias forsamlingshus, Operaen, rammen om årets Fanøbal i København – et brag af en fest, som de to foregående år har tiltrukket flere hundrede københavnere til kaffepunch og vilde nattefester på Christiania. Den traditionsrige Fanømusik og -dans flytter ud af de autentiske rammer på Fanø og til storbyen.

Sønderhobal på Operaen er et årligt bal med musik fra Fanøs unikke musiktradition iscenesat i Operaens kunstneriske og farvestrålende rammer. Her præsenteres traditionen for et nyt publikum, hvor der vil blive skabt nogle spændende og anderledes rammer for Sønderhoballet.

I år skydes arrangementet i gang med en koncert med den eksperimenterende og improviserende Sønderho-trio Det Yderste Hav. Orkestret tager udgangspunkt i fortællinger fra Fanø, som udfoldes gennem forfatteren Jeppe Brixvolds karismatiske ord tilsat improviserende lyde og stemninger, som leveres af den klassiske guitarist Jørgen Bjørslev og folkemusikviolinisten Peter Uhrbrand. Natten vil foregå i bedste Fanøstil med kaffepunch i baren, Fanødans og Fanømusik leveret af de to balorkestre: Rejseorkestret og Fristadskapellet.

Sønderhobal på Operaen foregår lørdag den 14. februar 2015 kl. 21:00 på Operaen på Christiania. Entré: 70 kr. Billetter kan købes i døren. Følg eventen på Facebook: https://www.facebook.com/events/373177782858460/?source=1

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.