Danish Music Awards Folk 2015 giver premiere til ny dansk gruppe – Micro Moon

Danish Music Awards Folk 2015 giver premiere til ny dansk gruppe – Micro Moon

Danish Music Awards Folk 2015 præsenterer en særlig overraskelse på aftenen – en premiere med den nye gruppe Micro Moon

“Et nyt band er født. Det hedder Micro Moon, og bag det navn gemmer sig en musik, de selv kalder for mikro musik. Musikken består af fragmenter af mikroskopiske temaer, som væves ind i hinanden, strækkes og bøjes og lander et sted, der vækker genklang til filmiske temaer, nordisk folkemusik og moderne kompositionsmusik. Micro Moon bliver sluppet løs live for første gang til Danish Music Awards Folk d. 28. november.”

 

Danish Music Awards Folk 2015
Tid: Lørdag den 28. november kl. 20.00 (seating kl. 19.30)
Sted: Absalon, Sønder Boulevard 73, 1720 København V
Billetterne er udsolgt.

DMA Folk 2015 arrangeres af Folk Danmark i samarbejde med og støttet af: ROSA – Dansk Rock Samråd, Danske Komponister og Sangskrivere (DJBFA), Dansk Artist Forbund (DAF) og Dansk Musiker Forbund (DMF).

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.