FOLK & FÆSTIVAL OVERLEVER

FOLK & FÆSTIVAL OVERLEVER

Julen kom tidlig til Esbjerg i 2015. Takket være en kærkommen håndsrækning på målstregen fra Kulturregion Vadehavet er FOLK & FÆSTIVAL således sikret igen i 2016, hvor fæstivalen løber af stablen for tredje gang d. 14-16/04. Forberedelserne er i fuld gang.

FOLK & FÆSTIVAL SØGER MEDLEMMER TIL MUSIKUDVALGET
Folk & Fæstival søger frivillige medlemmer til festivalens musikudvalg, som kommer til at tegne fæstivalens musikalske profil i 2016 og fremover.” – Kunne du tænke dig at have medindflydelse på, hvem der skal spille på Folk & Fæstival 2016? Eller kender du nogen, der kunne være interesserede? Kunne du tænke dig at være med til selve afviklingen af Folk & Fæstival 2016 og fremover som frivillig? Skriv da en mail til casper_mikkelsen@hotmail.com med en kort, motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv og din baggrund inden mandag d. 04/01 kl. 12:00. Bopæl er underordnet. Det kræver blot, at du har du en passion for god musik og ønsker at dele den med andre og i øvrigt kan komme til Folk & Fæstival i Esbjerg d. 14-16/04 2016.

FOLK & FÆSTIVAL INDHENTER FORSLAG TIL MUSIKPROGRAMMET FOR 2016
Bands og musikere, som ønsker at spille på fæstivalen, bedes sende en mail til casper_mikkelsen@hotmail.com senest mandag d. 11/01 kl. 12:00. Publikumsønsker og -forslag er også mere end velkomne. Send jeres forslag/ønsker til casper_mikkelsen@hotmail.com. Alle indkomne forslag ryger i puljen og vurderes af fæstivalens musikudvalg.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.