Strib Vinter Festival – en varm oplevelse i en kold tid

Strib Vinter Festival – en varm oplevelse i en kold tid

Om under en uge starter årets Strib Vinter Festival. 21 bands og solister spiller på amatørernes Café Scene på festivalen. Det starter fredag aften den 12. februar kl. 18.30, hvor der er festival åbning og bliver ved indtil 01.30. Lørdag er musikerne på pletten fra kl. 10.00 til 1.30 og søndag fra kl. 10.00 til 12.45.

Hvorfor skal man egentligt komme en tur forbi Café Scenen? Hvad kan man forvente?

Vi ved at der kommer 70 veloplagte musikere der præsenterer en god blanding af egne og andres kompositioner. Her kan du få oplevelsen af levende musik for levende mennesker. Café Scenen er også et udstillingsvindue. Musikerne ønsker mere end alt andet at spille deres musik rundt omkring i Danmark. Så hvis du tænker at et bestemt band lige vil passe til din fest, arrangement i det lokale kulturhus, houseconcert eller en festival, så er det her du kan tjekke musikken ud og komme i kontakt med musikerne. Café Scenen er stedet hvor man mødes, snakker med gamle og nye venner. Da der er gratis entre, er det egentlig kun de bedste undskyldninger, der kan holde en tilbage.

Programmet i år er sat sammen af mange nye navne, i hvert fald navne der ikke før har gæstet Café Scenen. Enkelte navne fra tidligere har fået buddet igen. Der skal helst både være noget genkendeligt og noget nyt for publikum. Programmet bliver sat sammen så genrer bliver blandet, hvorved man får vekslende oplevelser weekenden igennem.

Hvad kan man høre:

De Fynske indslag: Tina Mynster, Blue Holger D og Diva De Luxe, Passengers Only, Anders Andersen, Harpin´ Wolf & The Black Sheep.

De Sjællandske indslag: Select Captain, Von Brebers Lydkilder, Marc Facchini.

De Jyske indslag: Upstate Collective, Maltekspressen, Downtown Dynt, Heartlands.

Du kan høre smukke viser, munter spillemands musik, Rhythm and Blues, irsk folkemusik, bluegrass, americana, country, keltisk folk, gode historier og poesi – tilsat skønne toner, en historiefortæller der spiller harpe, sange om kærlighed og om politik, Reggazz (sammensmeltning af reggae, jazz-blues, soul), et band der mixer bluegrass og irsk folkemusik, Folk og Blues-genren krydret med elementer fra roots, country og rock, den musikalske udgave af Bonderøven.

Som man nok kan fornemme, er det en vifte med rigtigt mange forskellige oplevelser der præsenteres på Café Scenen, og som det ville være ærgerligt at gå glip af, så kom og oplev en koncertoplevelse, der er nærværende og overraskende.

Strib Vinter Festival finder sted den 11-12-13-14 februar 2016. Læs mere på www.strib-vinterfestival.dk

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.