Fest for folkemusikken på SPOT Festival

Fest for folkemusikken på SPOT Festival

Freestyle rap og folkemusik. Det lyder som hinandens modsætninger, men når rapperen hedder Per Vers og bandet hedder Mallebrok, så kan alt lade sig gøre! Med SPOTonFolk – Dayparty vil ROSA-folk i samarbejde med RETHINK Folk Music 2017 vise, hvordan geografiske og genremæssige grænser krydses i det brogede og mangfoldige univers, den danske folk- og folkemusik udgør.

Festen starter 30. april kl. 11, og i timerne frem kan du få et lille indtryk af, hvad dansk folkemusik handler om anno 2016.

De unge dansere og musikere fra FOD inviterer til folkedans og viser, hvordan dansen og musikken er tæt forbundet.

Der vil også være smagsprøver fra de fremadstormende folk-navne, som ROSA-folk præsenterer på Atlas senere på dagen: Ida Wenøe, Elof & Wamberg, Barrow og Jansberg.

RETHINK Folk Music er et projekt i forbindelse med Aarhus 2017, hvor musikskoleelever dykker ned i gamle musiktraditioner og gentænker dem i et nutidigt tonesprog. Ved SPOTonFolk Dayparty vil du kunne høre, hvordan det lyder.

Festen foregår på plænen mellem spillestederne Voxhall og Atlas. Her vil du også kunne møde foreninger, organisationer, spillesteder, festivaler, pladeselskaber og mange andre, der arbejder med folkemusik i alle dens afskygninger.

Det er helt gratis at deltage i SPOTonFolk – Dayparty.

Fra kl. 17 præsenterer ROSA-folk fire navne på spillestedet Atlas. Her er der adgang med SPOT-armbånd, ligesom der bliver solgt et begrænset antal billetter i døren til 100 kr. stk. Det kan du læse mere om her: www.folkemusik.dk/rosa-folk-saetter-spot-paa-folkemusik

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.