FOLK FANTASTIQ 3.-4. juni i Svendborg

FOLK FANTASTIQ 3.-4. juni i Svendborg

Om få uger løber Svendborgs nye folk festival Folk Fantastiq igen af stabelen. Det bliver en weekend med en lang række spændende orkestre.

Fredag kan du opleve Mads Beldring med band, Bare Rolig og den folkie duo Hviid på torvet. De to første med smittende 70’er agtig funky-protestsange, som Mads levere dem på pladen ”Hør nu her”. Samme aften spiller Kristoffer Munck sange fra Mellemblond efterfulgt af dyb americana guitar og vokal fra The Gun og Burning Velvet på Harders. Dagen sluttes af med knitrende mørke landskaber af støj og guitarbårne sange fra LEW efterfulgt af Nils Gröndahl som råber og spiller tysk punk-fiol.

Lørdag fortsætter med musik og dans i den hyggelige Ribers Gård, ROD, Cisser, Tobias Strandvig, Stick to your Gun, Grønt Lys (solo) og Medicinmanden spiller om eftermiddagen . Aftenens koncerter lægger ud med akustisk groovy folk fra den Skotsk/Canadiske duo Alasdair Fraser & Natalie Haas samt danske Fromseier * Hockings. Katinka fortsætter med sin tidløse og hæse sangskrivning og festivalen slutter af med en dansefest til elektronisk afro-reggae og tysk rap med 100 % Max Akwaaba.

Billetter er i forsalg på Sydfynsbilletten.
www.folkfantastiq.dk
www.facebook.com/folkfantastiq

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.