Masser af oplevelser i ugen op til Tønder Festival

Masser af oplevelser i ugen op til Tønder Festival

Musikken er ikke det eneste, publikum på årets Tønder Festival kan opleve. I de fire dage op til festivalen kan man tilmelde sig arrangementer, der byder på natur, kultur, historie og kulinariske lækkerier.

En kanotur på Vidåen med ørred på grill og lokalt øl. En historisk tur hvor man følger sporene fra 1. Verdenskrig. Den sønderjyske historie fortalt gennem udvalgte bygningsværker, hvor turen slutter festligt med lokale madspecialiteter og livemusik. Guidet tur på Kunstmuseet I Tønder i Tønder med fokus på Hans Wegner, design og kunsthistorie. To unge lokale kokke viser vejen fra marsk til bord.

Blot noget af det, Tønder Kommune og Tønder Festival tilbyder i dagene op til festivalen.

Tønder Kommune og Tønder Festival havde i 2015 stor succes med en række oplevelsespakker op til festivalstart og 2016 byder på et udvidet program.

Som noget nyt inviteres alle til at skyde de fire dage før Tønder Festival i gang med koncert og fest på Torvet i Tønder søndag 21. august fra kl. 11.00.

Køb billetter nu online
Under overskriften 4+ tilbyder Tønder Kommune og Tønder Festival en masse forskellige arrangementer i dagene 21. til 24. august.
Alle oplevelsesture er med professionelle guider, og der er lagt vægt på hyggeligt samvær. Læs mere og køb billetter til alle arrangementerne online via Tønder Festivals hjemmeside www.tf.dk
4+ er et samarbejde mellem Tønder Kommune, Tønder Festival, Rømø-Tønder Turistforening, Kulturelt Forum, Tønder Erhvervsråd samt Kultur, Fritid og Landdistrikter, Tønder KommuneJes Vagnby Arkitekter / DemokraCity er tovholder på projektet.

Tønder Festival støtter ”Årets Helge”
Aktuelt på festivalen: I 2014 døde Helge Arrildsø, sangskriver og en kendt skikkelse i det danske folkemusikmiljø. I 2015 blev prisen ”Årets Helge” indstiftet, og prisen blev uddelt 13. maj 2016 ved et arrangement i Korsør Kulturhus. Modtageren af prisen, Walther får mulighed for at optræde på nogle af landets folkfestivaler. På Tønder Festival vil modtageren optræde i Jam Teltet.

”Vi vil gerne støtte Årets Helge og dermed nogle af landets talenter. Vi har i år ikke haft mulighed for at placere årets prismodtager i det ordinære program, men til gengæld er scenen i Jam Teltet oplagt – og bliver uden tvivl en magnet for publikum,” siger Maria Theessink, kunstnerisk leder af Tønder Festival.

Husk også at hele årets musikprogram med spilleplan offentliggøres på www.tf.dk samt på vores facebook fra d. 1. juni.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.