Folkefesten 2016 arrangeres i samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse, Fanø Free Folk Festival og Folk Danmark

Folkefesten 2016 arrangeres i samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse, Fanø Free Folk Festival og Folk Danmark

Lørdag den 8. oktober løber Folkefesten 2016 af stabelen. Arrangementet foregår på Kulturstationen Vanløse og arrangeres i samarbejde med Fanø Free Folk Festival og Folk Danmark. Programmet for dagen skydes i gang med en brainstormmed temaet Copenhagen Folk Fest. Derudover byder arrangementet på koncerter, dans og jam.

Klezmofobia, Trolska Polska, Vandreår, Uhrbrand/Bjørslev, Niss Stricker

Kulturstationen Vanløse sætter fokus på den nye folkemusik for fjerde år i træk med en festivaldag for både børn, unge, voksne og ældre. Dagen vil emme af koncerter og musik. Trolska Polska er urnordisk trolde-folk fra den folkekære maestro Martin Seeberg (Sorten Muld og Valravn) og de syv trolde. Vandreår er langstrakte hypnotiserende sange på dansk med fortællingen i centrum. Niss Stricker er sangskriver, hvor harpen og den klassiske vokalklang giver et helt særligt udtryk. Klezmofobia spiller jødisk folkemusik udsat for rock’n’roll med den skønne sangerinde Channe Nussbaum i front. De to Sønderho-musikere Peter Uhrbrand (violin) og Jørgen Bjørslev (guitar) hylder Vadehavet og den skotske guitar-legende Bert Jansch med en ny-fortolkning af Jansch-pladen “Avocet”.

Se fuldt program: www.kulturstationenlive.dk

10 – 13.00: Copenhagen Folk Fest Brainstorm Workshop

13.00: Vandreår – koncert i Biblioteket

14.00: Familiekoncert: Trolska Polska

15.00: Niss Stricker

16 – 18: Dans, jam, se kulturstationenlive.dk

17.00: Folkekøkken

20.00: Uhrbrand/Bjørslev – Tribute to Bert Jansch’ “Avocet”

21.00: Trolska Polska

22.30 Klezmofobia

Præsenteres i samarbejde med Fanø Free Folk Festival og Folk Danmark

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.