Oplev den skotske trio Ashton Lane i Middelfart

Oplev den skotske trio Ashton Lane i Middelfart

Onsdag den 9. november kl. 20.00 præsenteret GUF i samarbejde med Middelfart Bibliotek årets sidste koncert på KulturØen i Middelfart. Det bliver med den skotske trio Ashton Lane og gæstesolist er den canadiske musiker Vicki Genfan

Ashton Lane har været dybt begravet i pladestudiet i de sidste måneder, for at skrive og indspille nyt materiale. Dette er opstået et sted mellem den moderne pop-country og den store vestkyst-singer-songwriter popmusik fra 60’erne og 70’erne. Frontfigur og sanger Esther O’Connor er blevet beskrevet som ”David Geffen krydset med Stevie Nicks” af den britiske avis Sunday Times. Hun har til dato udgivet 2 soloalbums på sit eget pladeselskab med fremragende kritikerros og support på BBC Radio 2.

Ashton Lane’s seneste festival optræden inkluderer blandt mange Celtic Connections. Med en fantastisk gruppe af musikere og bevæbnet med helt nye sange, vil Ashton Lane fremføre dette nye album på en turné i Danmark og Finland i efteråret 2016.Ashton Lanes koncerter er blevet hyldet af kritikerne som: ”Sublim og Rygmarvskildrende” (The List), ”En rigtig Rock and Roll prinsesse” (The Sunday Mail), og de besidder ”En stemmerigdom i dybde og følelser” (The Buteman).

Radiostationer i Storbritannien er også blevet betaget af Ashton Lanes iørefaldende, uforglemmelige sange og er stærkt betaget af deres fantastiske live-koncerter. Tom Morton fra Radio Scotland beskriver et af deres spor numre som “Neil Young møder Stevie Nicks i Joni Mitchells hus”, i erkendelse af den retro bølge, der løber gennem Ashton Lanes musik og kærligheden til en næsvis popstil. Journalister og fans anerkender, at Ashton Lane er nye / opkommende banebrydere. En talentfuld trio, der baner vejen frem i det nye musikalske landskab.

Vicki Genfan
At vinde den ansete Guitar Player Magazine ‘Guitar Superstar’ pris, er ikke alle forundt. Vicki Genfan spiller sin egen perkussionistiske ‘slap-tap’ akustiske guitar. Hun er blevet fremstillet som en af verdens bedste guitarister på festivaler: som The International Montreal Jazz Festival, Tysklands Open Strings Guitar Festival og hundredvis af spillesteder på tværs af USA, Canada og i resten af verden.

Ud over at være en blændende instrumentalist, er Vicki Genfan en gudsbenådet singer/songwriter med en højenergisk tilstedeværelse på scenen. Fremførelser fra folkemusik, jazz, pop, soul og verdensmusik, hvad enten det handler om melodier af andre eller om egne kompositioner. Vicki Genfans karakteristiske stil flytter grænser for singer/songwriter genren.

Billetter til koncerten kan som vanligt købes på www.guf-strib.dk eller på telefon 30288980.

 

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.