Copenhagen Irish Festival skifter venue

Copenhagen Irish Festival skifter venue

Er du til harpe, violin og sækkepibe? Så kom med når Copenhagen Irish Festival folder sig ud i Huset KBH den første weekend af november. Oplev intimkoncerter med nogle af Irlands førende traditionelle musikere og sangere, samt nogle af de nyeste unge professionelle på folkscenen. Der er jamsessions med traditionel irsk musik, Guinness og dansebal.

Efter en årrække i Kødbyen hos Københavns Kommunes Musikskole, rykker den traditionsrige festival nu, i sit 38. år, ind i Huset KBS’s lokaler Stardust og det forhenværende Spisehuset. Lokalerne bliver fredag d. 4. og lørdag d. 5. november omdannet til et lille Irland.  Her kan publikum komme helt tæt på til de to dobbeltkoncerter med topnavne indenfor irsk musik. Årets koncertnavne er Tommy Sands, Connla, Michael McGoldrick & Dezi Donnelly – Niamh Parsons & Graham Dunne.

Før og efter koncerterne vil der være irske jamsessions og ”irsk pub”. Spiller man irske melodier kan man medbringe sit instrument og spille med. Jamsessions er en uhøjtidelig, hyggelig sammenkomst af musikere, der spiller sammen på tværs af bands og landegrænser, professionelle og amatører. For dem der har svært ved at stå stille til de irske toner, er det irske dansebal, lørdag eftermiddag, det rigtige sted at slå sig løs. Her er der fællesdans guidet af professionelle instruktører i céilí- og setdans.

Program:

Fredag d. 4. november

Klokken 17.00 – 19.00
Åben jamsession
Spisehuset

Klokken 20.00 – 23.00
Dobbeltkoncert med:
Niamh Parsons & Graham Dunne
Michael McGoldrick & Dezi Donnelly
Spisehuset

Klokken 23.00 – 01.00
Åben jamsession
Spisehuset
(Happy Hour på øl fra 23.00-24.00)

Lørdag d. 5. november

Klokken 13.00 – 19.00
Åben jamsession
Spisehuset

Klokken 15.00 – 17.00
Céilí – Irsk dansebal
Stardust

Klokken 21.00 – 24.00
Dobbeltkoncert med:
Tommy Sands
Connla
 Stardust

Klokken 21.00 – 01.00
Åben jamsession
Spisehuset
(Happy Hour på øl fra 23.00-24.00)

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.