Café Scenen på Strib Vinter Festival er klar med et hav af navne

Café Scenen på Strib Vinter Festival er klar med et hav af navne

Om få uger løber årets Strib Vinter Festival af stabelen. Musikprogrammet på festivalens Café Scene er nu tilgængeligt på Festivalens hjemmeside www.strib-vinterfestival.dk, hvor der også kan købes billetter til hovedprogrammet.

Strib Vinter Festival har mærket en overvældende efterspørgsel på spilletider fra musikersiden. Ikke færre end 50 bands har henvendt sig hvoraf 21 amatørbands og solister er blevet udvalgt. De i alt 72 musikere kommer fra det meste af Danmark og den geografiske spredning betyder en stor variation i genrer og dialekter, da nogle af vore musikere holder fast i egnssproget. Festivalen anbefaler, at man kigger ind på hjemmesiden og læser om de spændende musikere. På den måde bliver det nemmest at vælge tidspunkter for besøg på Café Scenen.

Der er gratis entre, så man kan bare dukke op. Den store variation af genrer medfører, at der medvirker instrumenter som ikke opleves så tit. Bl.a. harpe, sav og ukulele har fundet lads på scenen.

Vi byder på den fynske duo ”Hviid”, hvor den kvindelige sanger Louise Hviid spiller ukulele, og hendes makker Jens Holgersen spiller kontrabas. Louise skriver sine egne sange som er på engelsk.

Trioen NORR bestående af to søstre, Ida og Rikke samt et tredje medlem Martine. De mødes i en mørk og melankolsk varme med nordisk klang, hvor teksterne er skabt af autentiske hændelser, alt sammen smeltet sammen med guitar og trommer.

Walther kommer fra Falster, og han står gerne på mål for sine meninger og holdninger. Walther har valgt at blive på Falster, valgt retten til et liv på landet uden at få følelsen af at blive valgt fra. Walthers danske sange er humoristiske og vedkommende.

Charlotte Mai kommer med band hele vejen fra Esbjerg. Der er virkeligt meget stemme og energi i hendes smittende blues- og countrysange som vi skal nyde lørdag aften ud på de små timer.

David Davies er fra Wales, men bosiddende siden 1970 i Struer. Han har taget sin musikerveninde Rita Grøn med. Rita spiller sav og David guitar, og han synger skønne traditionelle engelsksprogede folkesange.

ELLIE er 4 gutter der spiller folk/rock/indie, med fokus på den gode melodi og den organiske lyd. De er helt klart inspireret af pionerer fra 60´erne og 70´erne.

Dette var kun et lille udpluk af al den musik, der kan fylde øregange, hjerter og tankevirksomhed i en kold februar weekend i Strib. Der vil blive sunget viser på dansk og svensk, skålet og sunget med på sange på engelsk, eftertænksomme sange og vilde ballader.

Strib Vinter Festival afholdes den 10.-12. februar 2017.

Læs mere om festivalen på: www.strib-vinterfestival.dk

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.