SØNDERHOFEST TIL DEN LYSE MORGEN PÅ DOMEN I AARHUS

SØNDERHOFEST TIL DEN LYSE MORGEN PÅ DOMEN I AARHUS

I Sønderho på Fanø bliver der festet igennem. Til solen står op. Med masser af folkemusik, dans og kaffepunch. Folkemusikken og dansen lever nemlig i bedste velgående på Fanø. Og sådan en vild forårsfest kommer nu til domen.

Både Operaen på Christiania, Tønder Festival og Balders Plads på Nørrebro har i løbet af de sidste fire år dannet rammen om et traditionelt Sønderhobal og nu kommer turen til Domen i Aarhus. Lørdag den 20. maj kl. 21.00 bliver dørene slået op til “Sønderhofest på Domen”. FristadsKapellet leverer musikken og består af to familier – to generationer:

Musikere: Kirstine Uhrbrand – klaver
Jens Mouritzen – slagtøj
Ole Mouritzen – harmonika
Peter Uhrbrand – violin

Til Sønderhofesterne er dansen i centrum, og vi inviterer derfor til danseundervisning fra kl. 21-22.30.

Der bliver selvfølgelig også drukket spandevis af kaffepunch. Sønderhofesterne har tiltrukket masser af festglade folk i København. Det regner vi også med kommer til at ske i Aarhus, når kuplen på havnen byder op til dans. Entré til festen er gratis.

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/176752232822211/

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.