Første årsmøde i den nye genreorganisation 29. april

Den nye genreorganisation for folk, world og beslægtede genrer tager form. Om nogle uger forventes den at være klar til at offentliggøre organisationens blivende navn og afsløre vision, strategi, samarbejdsmuligheder og servicetilbud til genreområdets brugere.

Organisationen er også i fuld sving med at arrangere det første årsmøde, som i år vil bruges til at præsentere den nye organisation, diskutere genreområdets fremtid og skabe et mødested for områdets aktører og interessenter. Med livemusik, naturligvis!
Årsmødet finder sted d. 29. april på Nørrebro i København kl. 16.00.

Nærmere detaljer om tid, sted, program og tilmelding meldes ud senere.
Følg med på WF2017.dk.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.