Musikalske indslag på DMA Folk 2017

Musikalske indslag på DMA Folk 2017

Juryen har voteret, og alle prisvinderne til DMA Folk 2017 er fundet. De bliver offentliggjort til et brag af et show i stakladen på fredag. Vi kan også løfte sløret for aftenens sidste to acts.

Aftenens første musikalske indslag er Helene Blum & Harald Haugaard Band.

Helene Blums glasklare stemme er koncertens midtpunkt. Hun bakkes op af Harald Haugaards virtuose violin og deres fælles band, som med enestående integritet, spilleglæde og nærvær har gjort dem til et af Danmarks bedste bud på moderne folkemusik. 

I løbet af koncerten vil de spille en række numre i samarbejde med Prinsens Musikkorps i det musikalske projekt ”Krig og Kærlighed”, hvor 22 musikere er på scenen, og Henrik Vagn Christensen dirigerer. Her vil publikum blandt andet kunne nyde fortolkninger af Carl Nielsens musik samt musik fra 1864.

Harald Haugaard fortæller, at han altid har syntes, at messingmusik og strygere klæder hinanden godt. Hertil tilføjer han:

”Når man så tilsætter Helenes stemme, så tror jeg, at det bliver rigtig godt. Overordnet tror jeg, at det bliver en medrivende, energisk, smuk og stemningsfuld koncert.”

Derudover vil Folkekons sætte gang i festen. Folkekons er Syddanmarks Musikkonservatoriums folkemusiklinje, og landets eneste af sin slags. Fra det unge hold kan man forvente et bredt og alsidigt udvalg af både nykomponeret, skandinavisk og traditionel folkemusik.

Folkekons vil tage publikum på en helt speciel rejse, hvor både det inderlige, det vilde og det medrivende vil blive udforsket.

Og mon ikke der er lagt i kakkelovnen til både bal og jam, når aftenens officielle program slutter omkring kl. 23:00. Så skynd dig at købe din billet og kom med til et brag af en fest, når vi hylder dansk folk!

Billetter

Vil du også være med til at hylde dansk folk i Stakladen d. 9. marts kl. 20:00 kan du købe din billet her: https://billet.studenterhusaarhus.dk/events/39758-DMA_Folk_2017/

Sponsorer

DMA Folk 2017 er støttet af TEMPI, Dansk Musiker Forbund, DJBFA og Kodas Kulturelle Midler.

 

De spiller til DMA Folk 2017

  • Helene Blum & Harald Haugaard Band og Prinsens Musikkorps
  • Vokalensemblet Glas
  • Orhan Özgür Turan
  • Folkekons
Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.