Kulturminister Marianne Jelved åbner Danish Music Awards Folk 2013

Kulturminister Marianne Jelved åbner Danish Music Awards Folk 2013

Danish Music Awards Folk afholdes på lørdag den 30. november i Jazzhouse med prominente gæster, prisuddeling og en sand livekavalkade med musikere, der har markeret sig i året, der er gået. Kulturminister Marianne Jelved (R) holder åbningstalen ved prisfesten.

Folkemusikken er i rivende udvikling, og i dag har dansk folk og rootsmusik både sin egen genreorganisation, prisuddeling og uddannelse på konservatoriet. De unge danske talenter skyder frem både internationalt og herhjemme, og medier og publikum følger med. Det er bare noget af det, der bliver fejret til DMA Folk i slutningen af måneden, hvor der helt i musikkens ånd også er åbent for publikum.

Kulturminister Marianne Jelved (R) og formand for Folk Danmark, Eskil Romme, skyder aftenen i gang. Konferencier er forfatter og musiker Kristian Leth, der uddeler i alt syv statuetter til årets prisvindere.

Den musikalske underholdning bliver en sand livekavalkade med minikoncerter med en af de mest populære danske sangskrivere Allan Olsen, et af vores mest internationalt efterspurgte orkestre, Afenginn, og sidste års nye danske navn Trias feat. Camilla Skjærbæk. Efter prisuddelingen fortsætter festen med bal med DMA Folk Allstars: Harald Haugaard, Nikolaj Busk, Ale Carr og Hugo Rasmussen – og med åben scene med musikere for FolkeKons og gæster fra salen.

De nominerede til Danish Music Awards Folk kan du finde her på Folkdanmark.dk. Billetsalget er i gang på Billetlugen.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.