Copenhagen St. Patrick’s Day 2014

Copenhagen St. Patrick’s Day 2014

Den 17. marts fejrer København på 10. år irernes national dag med Copenhagen St. Patrick’s Day Parade. Denne dag vil københavnerne får rig mulighed for at opleve traditionel irsk musik og dans. Copenhagen St. Patrick’s Day Parade er en festlig eftermiddag for hele familien med musik, dans og grønt optog gennem Københavns gader. Der er gratis adgang.

Copenhagen St. Patrick’s Day Parade på Rådhuspladsen

Vi varmer op på Rådhuspladsen, i hjertet af København, hvor den folkekære skuespiller Tom McEwan præsenterer underholdningen med irsk musik, sang og dans. De danseglade elever fra Dark Green School of Irish Dancing samt de professionelle dansere fra Green Steps optræder med irsk step dans. Trad Lads, et af Danmarks mest populære irske orkestre giver den gas med livlige irske ”folk-tunes” og ballader i ægte Dubliner stil.

Det grønne optog

Hvert år den 17. marts, klokken 17, leder Sankt Patrick det grønne optog gennem Københavns gader. Det er et optog for hele familien og alle iklædt noget grønt er velkommen til at gå med. Det grønne kan være en hat, et tørklæde eller hvad fantasien bringer af gode idéer. Til at gøre det særlig festligt, optræder sækkepibeorkestret Gordon Pipes and Drums, et Bodhrán orkester med den traditionelle irske håndtromme, Dark Green School of Irish Dancing med deres irske dansere samt de imponerende irske ulvehunde.

Vær irer for en dag
Oplev den særlige irske stemning, inviter venner og familien med til en festlig eftermiddag med live-musik og irsk dans på Rådhuspladsen. Tag noget grønt på og gå med i det grønne festoptog gennem Københavns gader.

Program på Rådhuspladsen:

14.00: Café og udklædningsbutik åbner

15.30: Underholdning fra scenen

17.00: Parade: Grønt optog gennem byen 

Paraderute: Rådhuspladsen – Vester Voldgade – Stormgade – Vindebrogade – Højbro Plads Gammelstrand – Nybrogade – Rådhusstræde – Gl. Torv – Nytorv – Slutterigade – Lavendelstræde – Vester Voldgade – Rådhuspladsen.

Læs mere her:

http://www.facebook.com/copenhagenstpatricksday 

http://stpatricksdayparade.dk

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.