ROSA søger danske folkemusik-acts til showcases på WOMEX og Folkelarm

ROSA søger danske folkemusik-acts til showcases på WOMEX og Folkelarm

Sommer, sol og festival! ROSAs Sekretariat for Folkemusik har et par gode nyheder her før sommerferien.

For det første er Nordic Club genopstået på WOMEX. Det betyder, at danske folkemusik-acts nu har mulighed for at søge om et showcase-spot. Se her hvordan: www.folkemusik.dk/ansogning-om-nordic-club-showcase-pa-womex

Derudover har vi lavet en udvekslingsaftale med den norske showcase-festival FOLKELARM og søger derfor et folkemusikorkester en showcase. Det kan man læse mere om lige her: www.folkemusik.dk/ansogning-om-deltagelse-pa-folkelarm

 

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.