Årets nye talenter giver koncert til nyt pre-event på lørdag – Rod Sinclair er på som vært

Årets nye talenter giver koncert til nyt pre-event på lørdag – Rod Sinclair er på som vært

 

Som en særlig indsats over for de nominerede i talentprisen og med fokus på den unge talentmasse i dansk folkemusik, afholdes dette event som en pre-burner til Danish Music Awards Folk senere på måneden. Det er første gang, at talentprisen får sit eget event.

De fem nominerede kunstnere i Årets Nye Talent optræder: Astrid Samuelsen, Bo Steen & Holst, Michael Hamilton, Sherzandum og The Folk Factory. Aftenens special guests er bandet Basco, der vil runde af med en festlig livekoncert. Nu kan vi sætte navn på værten ved Årets Nye Talent som er musiker, medstifter af og mangeårig konferencier på Tønder Festival – Rod Sinclair!

Alle er velkomne i Studenterhuset i København lørdag den 15. november. Publikum får udleveret en stemmeseddel ved indgangen og deltager sammen med en jury i valget af den kommende prismodtager. Billetter koster 50 kroner. Vinderen af Talentprisen offentliggøres til Danish Music Awards Folk den 29. november i Jazzhouse.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.