Mens vi venter på den store DMA Folk ..

Mens vi venter på den store DMA Folk ..

Årets DMA Folk blev skudt i gang i lørdags i Studenterhuset med afviklingen af den afstemningskoncert, som danner grundlag for tildelingen af award’en for Årets Nye Talent. Arrangementet, som ingen af de medvirkende, ej heller arrangørerne, havde prøvet før, forløb gnidningsløst. Alle musikere og bands fik stor opbakning af et entusiastisk publikum og skiftene og introduktionerne blev styret kyndigt af konferencier-veteranen, Rod Sinclair. Aftenen blev rundet af med en koncert med Basco, som også dukker op til den store DMA, hvor de er nominerede i flere kategorier.

Juryen, som udvælger en vinder i fire kategorier, vil færdiggøre deres arbejde i løbet af den kommende weekend. De har nemlig deadline på søndag d. 23/11. Samme dag er der deadline for onlineafstemningen om Årets Spillested! Så hop ind på dén side og stem, hvis du ikke allerede har gjort det. KLIK HER

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.