Om Os

Om mig

Med siden her ønsker jeg at oplyse læseren om alle de spændende ting, der sker i Danmark: Det kan være alt fra koncerter, spisesteder og til turistattraktioner. Dette kommer på baggrund af min store interesse indenfor kultur og oplevelser, og denne interesse ønsker jeg at videreformidle til andre, så de kan få så mange gode oplevelser som muligt.

Alt dette udmunder sig i forskellige artikler og guides til, hvad man for eksempel skal gå ind og se på teateret, eller små opfordringer til at tage ned og spise på en bestemt restaurant. Jeg lægger stor vægt på, at de mange små arrangementer, der foregår rundt omkring i landet, og som oftest stryger lige over hovederne på os, kommer ud i lyset.

Jeg sætter pris på de mange initiativtagere, der findes her i landet, og dem vil jeg gerne støtte op om. Jeg holder jer derfor opdateret med det nyeste indenfor kulturen i Danmark.

Se Danmark som turist

Derudover lægger jeg også vægt på de mange turistattraktioner, man skal se, hvis man kommer hertil på ferie. Det kan for eksempel være Tivoli, som er den mest besøgte turistattraktion i Danmark, og som er perfekt, hvis man skal hertil med børn. Eller Nyhavn, som er kendt for sine over 300 år gamle huse, og som rummer en af Københavns hyggeligste atmosfære. Hvis du er mere til shopping, er Strøget og Magasin et oplagt valg.

Jeg er derfor en platform, som både danske, men også udenlandske turister kan benytte sig af, og jeg informerer bredt og med stor passion. Jeg ønsker, at du får så meget som muligt ud af min hjemmeside, og at du bliver inspireret til at besøge og udforske nye steder.

Jeg ønsker en bevidstgørelse af, at Danmark summer af kultur og liv med mennesker, der brænder for det, de laver, ligesom mig. Jeg ønsker at vise Danmark med alt, hvad landet har at byde på, og jeg håber, at du finder det spændende og interessant at læse min hjemmeside.

2.8/54 ratings