Resources

Guide

Gratis Guide til Dansk Vestindien

Folk på Jomfruøerne regnes for venligere end folk i resten af Caribien. Her er ikke det had til hvide, som man oplever på andre caribiske øer. Men helt så overstrømmende venlige – nogle vil sige overfladiske – som fastlands-amerikanere, det er vestinderne ikke.

Velkommen til Rejseguide!

Hos rejseguide hjælper vi dig, der mangler inspiration til din næste rejse. Vi har også gode råd om praktiske ting, der er vigtige at huske når du skal afsted. Vi viser vej, når du skal på ferie med familien. Vi giver dig ferietips, til når du skal rejse. Vi finder gode oplevelser. Vi skriver om rejsemål i udlandet, men har også idéer til dig, der skal på ferie i Danmark.

Rejse

Tag på kærestetur til København

Dagene er begyndt at blive mørkere, koldere og mere grå. Udendørslamper er her rammen om hyggen. Vi går en god juletid i møde, hvor der er fri fra arbejde og ikke mindst tid med familien til de mange højtideligheder. Husker du også din kæreste?

Ankomstguider

Danmark føles til tider så tæt på, at det kommer til et ægte eventyr, og med sine smalle brostensbelagte gyder og småtrækkede gamle huse – med døre, der næsten ikke er høje nok til, at en gennemsnitlig dansker kan passe igennem uden at kramme – ser det ofte ud som Andersens fortællinger bragt til live. Det forekommer ikke mindre mirakuløst, at et land, der engang producerede de rasende vikinger, nu er i spidsen for progressiv tænkning og samtidig forbliver dedikeret til at kultivere den universelt efterspurgte, svigagtige “hygge”.

1/51 rating