Danskerne er et folk, der elsker at feste, og til vores fester finder man ofte noget godt at drikke. Men hvad er det, som vi elsker at drikke allermest? Selvfølgelig kommer det alt sammen an på personlig præference, men der er alligevel tendenser iblandt os. 

Øl!

Måske står svaret helt klart for dig; danskerne elsker da øl. Og det er også sandt. Når vi er i afslappede situationer, er øllen ofte den genstand, som vi vænner os til. Det gælder for eksempel hyggelige aftenener med vennerne og uformelle fester. Øl er populært, blandt andet fordi det er muligt at købe det billigt, men også fordi der findes mange forskellige slags øl, så man kan finde den, man synes smager allerbedst. Du kan finde øl i ethvert supermarked, så det giver god mening, at det er den mest udbredte form for alkohol i Danmark.

Gin and Tonic 

Nogle gange er vi i situationer, som kræver noget lidt mere fancy end en øl. Det kan selvfølgelig også bare være, at man har lyst til noget andet end øl. I disse situationer er det tit gin and tonic, som danskerne kaster sig over. Gin and tonic er super nemt at lave selv, men det føles stadig lidt luksuriøst at drikke det. Gin and tonic kan fås i flere forskellige prisklasser og kvaliteter, så det er muligt at tilpasse drinken, så den passer til alle slags mennesker. Måske er gin and tonic også din yndlingsdrink?

Gin and tonic

Nyd en drink

Selvfølgelig skal alting gøres med måde, men det skader heller ikke med en lille drink til en hyggestund engang imellem. Man behøver ikke alkohol for at have det sjovt, og der findes også flere og flere alkoholfri øl og drinks, hvis du gerne vil holde dig fra det. På den måde bliver du ikke snydt for den gode smag!