Carinthia er udstyr i verdensklasse. Det er ikke til diskussion og outdoor udstyr af en kvalitet, der bliver anvendt af militæret verden over, ganske vist fordi det holder og er af en kaliber der ikke er til sammenligning med andre produkter. Carinthia er kendt for din høje kvalitet og detaljer der gør en forskel i det kolde vejr. Produkterne er oprindeligt produceret til de kolde alper, og derfor har de fra start skulle modstå en ekstrem påvirkning fra omgivelserne. Med Carinthia sikrer du produkter, der er lidt udover det sædvanlige og en investering, der vil holde hele livet. Læs mere om det herunder.

Bål

Sov trygt og varm med en Carinthia sovepose

Carinthia soveposer kan holde dig lun og tør hele natten, uanset hvilke temperaturer du overnatter i. Soveposerne fra Carinthia er det mest kendte produkt mærket producerer og lever i den grad op til de forventninger, de stiller kunderne i forhold til komfort om temperatur tolerance. Med detaljer der ikke er til at finde ved andre soveposer, som eksempelvis ærmer der gør, at du nemt kan stå op om natten, uden at skulle smide soveposen i kulden, får du lidt ekstra ud af din udendørs oplevelse. Det er slidstærke og robuste soveposer, der kan holde eventuelt dug og fugt væk fra din krop. Carinthia soveposer skal og kan leve op til en kvalitet som gør, at militæret rundt om i verden, kan sikre både overlevelse og komfort til soldaterne. Sammenlignet med andre soveposer, får du ekstremt meget for pengene. Det er kvalitet, der ikke koster det hvide ud af øjnene, noget der egentlig er svært at finde blandt udvalget af outdoor udstyr. 

Overnatning i naturen

Hold dig varm i løbet af dagen med en kvalitets jakke 

Det er ikke kun soveposer Carinthia formår at producere af høj kvalitet. De har også et stort udvalg af jakker i forskellige udformninger. Fælles for deres jakker er, at de besidder den samme slidstærke og modstandsdygtige kvalitet som deres soveposer. Omgivelserne holdt ude og med både en høj åndbarhed og isoleringsevne, kan du være helt sikker på, at du kan holde dig varm og tør hele dagen med en Carinthia jakke.