Kunne du også godt tænke dig en sød behåret ven? Men er du lidt i tvivl om, hvilken hunderace du skal vælge, og hvorfor du egentlig skal vælge netop den? I artiklen her får du et rigtig godt overblik over den søde hunderace Cocker Spaniel. 

Hvis du vil vide mere, kan du altid gå ind på denne hjemmeside og få endnu større viden om racen, så du kan tage den bedste beslutning for dig og din familie.

Hvordan er en Cocker Spaniel?

Men hvordan er det lige en Cocker Spaniel er som hunderace? For det første er den en super dejlig og glad hunderace, som har en masse gode og hjertevarmende egenskaber. Den er for eksempel ideel som familiehund, da den er super tolerant, og den har et meget overbærende sind. Racen er en rigtig familiehund og en rigtig god hjælper. 

Den er blandt andet god indenfor samhørighed, og den trives rigtig godt ved at være knyttet til den samme familie med den samme ejer hele dens liv. Derfor er denne hunderace god til jer, som ønsker sig en rigtig familiehund, som kan være hos jer igennem tykt og tyndt. 

Perfekt til børn og unge

For det andet er en Cocker Spaniel helt perfekt til børn og unge, da hunderacen aldrig kunne finde på at gøre nogen fortræd. 

Den er i stedet utrolig lydhør og tålmodig, hvor den vil gøre alt for at glæde sin ejer. Derudover er der jo mange børn, som kender hunderacen fra filmen Lady og Vagabonden, så her kan du også glæde dine børn ved at komme hjem med denne hunderace. 

Omsorgsfuld og opmærksom

Fordi en Cocker Spaniel er så omsorgsfuld og opmærksom en hunderace, er den helt ideel til både små og store børn. Når din Cocker Spaniel har hørt til i familie i flere år, vil den altid beskytte familiens mindste medlemmer og opsøge dig, når du er derhjemme. 

Dog har hunden også et rigtig højt energiniveau, som du skal huske at tage dig af. Ellers kan det nemlig desværre gå ud over børnene, hvor hunden så kan være svær at styre, da den simpelthen har alt for meget energi tilbage i kroppen.

Derfor er hunderacen især god til den aktive familie, som hver dag kan tilsidesætte tid til motion og aktiviteter med hunden. Der er altså mange gode ting at hente ved at vælge en Cocker Spaniel som hund.