Ferie i Danmark kan være meget mere end København eller sommerhus ved vestkysten. Der er utallige muligheder for spændende oplevelser og hyggelige stunder, som venter i det danske land – det er bare med at finde ud af, hvor de er.

I denne korte artikel kan du lære mere om de muligheder, der venter dig i Danmark. Hvis du tør springe ud og udforske landet fra nye vinkler, kan du skabe oplevelser og relationer til vores eget lille kongerige, du aldrig troede mulig.

Ferie for 2

Dem, der ikke synes, Danmark er romantisk, har ikke været de rigtige steder. En parferie til nogle af Danmarks små perler kan være guld værd, og så koster det meget mindre end en tur til udlandet.

Fyn, Skagen, Sønderjylland, Sjælland eller øerne – besøg en landsdel, du aldrig har været i.

Pak kufferten med en Nortue Gry bundløs bodystocking med lange ærmer, kør ud på de danske veje, og find frem til hyggelige hoteller, romantiske kroer og unikke ophold, der kan gøre meget for forholdet og jeres intimitet. En rejse for to giver jer mulighed for at være i hinandens selskab i andre rammer, der kan gavne jeres forhold på lang sigt.

I kan opleve hinanden i mere afslappede omgivelser, og I kan tage ud og se nye ting for første gang sammen. Del landet med hinanden, og få et stærkere forhold.

hytte

Oplev de danske hemmeligheder

Janteloven siger, at man ikke skal tro, man er noget, og den småfjollede folkeregel er sivet ind i vores forståelse af selve landet. Danmark har mange små hemmeligheder og skatte, der bare ligger og venter på besøg, men ikke råber højt om sig selv.

Med en ferie i Danmark kan du opleve meget mere end det, rejsesider viser dig hen mod. Tag en spontan tur i det område, du besøger, og fald over små caféer, gammel historie og smuk natur. Der er ikke noget som spontanitet, der kan gøre en ferie unik, og ved at lade Danmark selv vise vej kan du opleve ting, du ellers ikke ville vide fandtes.

Besøg Danmark som feriedestination, ikke som hjemland, og ansku det lille kongerige med nye øjne. Bevæg dig rundt i dybe skove og indånd frisk og fremmed luft, uden at du skal til at tage passet frem. Der er mange fantastiske ting, der venter dig – det gælder bare om at vælge at gå dem i møde.