Måske har du haft hund i flere år – eller måske har familien anskaffet sig en hund her under pandemien.

Mange af os har nemlig haft meget tid herhjemme på grund Coronapandemien, som har betydet mange hjemmearbejdsdage.

Det har fået flere til at anskaffe sig en hund. Nu var der pludselig tid til at opdrage en lille hvalp, børnene var hjemme fra skole og der var underholdning for både hund og børn. Der var også tid til at gå tur. En hund skal nemlig gerne ud flere gange om dagen, og det er godt for både hunde og herren.

Samfundet er så småt ved at åbne op igen, og mange er tilbage på arbejdspladsen.

Hvad så med hunden?

Ja, du skal tidligt op for at lufte hunden, og du bliver nødt til at trække i den, hvis den finder noget spændende at dufte til. Det bliver nok ikke en afslappende tur, men en pligt.

Løsningen er en hundelem

Der er ikke mange hunde, der bryder sig om at være alene hjemme. De savner selskab og gåturene.

Hvis du vil gøre noget godt for din hund, så skal du investere i en smart og praktisk hundelem.

Med en hundelem kan du give din hund frihed til at gå ud og ind af huset, lige når den har lyst, eller når den har behov for at gå i haven for at besørge eller undersøge nye dufte.

Du kan bruge en hundelem uanset størrelsen på din hund – der findes nemlig hundelemme til både store og små hunde.

Hundelemmene kan installeres i både træ, mur, metal og glas.

Tjek ved indgangen

Hvis du vil have en smart og sikker løsning til din hund, kan du overveje en elektronisk hundelem. Den elektroniske hundelem sørger nemlig for, at det kun er din egen hund, der kan komme ind og ud af huset.

Til den elektroniske hundelem medfølger der en elektronisk SmartKeynøgle med en chip, der kun giver din egen hund adgang gennem lemmen. Hvis du har flere hunde, kan du selvfølgelig tilkøbe ekstra nøgler.

Med en elektronisk hundelem, er du sikker på, at din hund kan sove trygt om natten uden at blive vækket af ubudne gæster som katte og andre hunde. Det kan nemlig godt give ballade midt om natten, hvis en kat skulle finde på at komme på besøg.

Uanset om du er til den almindelige hundelem eller den elektroniske, vil din hund opnå en frihed til selv at bestemme, hvornår den vil være ude eller inde, og du kan tage på arbejde med god samvittighed.