De fleste vælger at rejse til Mallorca om sommeren, da ferieøen kan byde på en masse oplevelser for hele familien. På trods af dette har øen meget at byde på hele året. Så ønsker du at tage en ferie væk fra Danmark i de kolde efterårsmåneder, kan en rejse til Mallorca være en fantastisk oplevelse uanset årstiden. Vælger du at rejse i efterårssæsonen vil du stadig blive mødt af varme. Samtidig vil du opleve et lidt langsommere tempo, end det man finder i sommermånederne, da øen på dette tidspunkt ikke sværmer med turister. En rejse til Mallorca om efteråret vil altså give dig mulighed for at udforske øen på en anden måde end det er muligt i højsæsonen.  

Fly

Book din rejse

Mallorca er en af de mest populære ferieøer i Europa. Derfor er det ikke svært at finde et hotel, der lever op til dine forventninger og behov. Ligeledes er det ikke en udfordring at finde billige flybilletter til Mallorca, da der hver uge er flere afgange til øen at vælge i mellem. På Mallorca findes kun en enkelt lufthavn. Dette er dog intet problem, da det er en forholdsvis lille ø. Uanset hvor dit hotel er placeret vil det derfor ikke være en udfordring at nå frem til den by hotellet er placeret i. Derudover er det let at finde en lejebil, så du kan bevæge dig frit rundt på øen. 

badestrand

Oplev Mallorca 

En af de mest populære feriedestinationer på Mallorca er Palma de Mallorca, der også er øens hovedstad. I denne by vil du have mulighed for at opleve alt det en storbyferie normalt kan nyde på samtidig med, at du kan nyde de smukke sandstrande i et mere afslappet tempo. Ønsker du en ferie med gang i den kan du besøge byen Magaluf, der anses som øens festby. Her vil du blive mødt at en masse unge festglade turister og en god stemning. Derudover kan Magaluf tilbyde lækre sandstrande og et stort udvalg af underholdende vandforlystelsesparker. Uanset hvilken by du vælger at tilbringe din ferie i, vil du med garanti kunne nyde den smukke kystlinje og den omkringliggende natur.